15 Nisan 2013 Pazartesi

23 Nisan'da Ankara'da milli merkez kuruluyor


 
Türk devrimi kaldığı yerden devam ediyor. Türkiye'nin milli güçleri 23 Nisan'da Ankara'da toplanıyor. Milli Anayasa Forumu, birinci Meclis'in açıldığı gün saat 14:00'te Milli Merkez'in kurulduğunu, Türkiye'nin öncü kuvvetlerinin katıldığı kurultayla ilan edecek.

Bölücü anayasaya karşı yurtiçi ve yurtdışında 152 toplantı ile 75 binin üzerinde yurttaşa seslenen Milli Anayasa Forumu, devrimin merkezine yerleşiyor.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kurulduğu gün Milli Anayasa Forumu, Milli Merkez'i kuracak. 23 Nisan günü saat 14:00'te öncü kuvvetler Ankara'da kurultay gerçekleştirecek.

Başkanlığını eski Mecls Başkanı Hüsamettin Cindoruk'un yaptığı 180'i aşkın öncü tüm yurtseverleri bölücü anayasaya karşı Atatürk'te birleşmeye çağırdı.

Türkiye'nin dört bir yanından gelecek delegeler 23 Nisan'da Ankara Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nde, devrimle kurulmuş Cumhuriyet'i koruma ve ilerletmeye and içecek. CHP, İşçi Partisi, MHP, DSP, DP gibi birçok siyasi partilerin yanı sıra, ADD, TGB, CKD, ÇYDD, Eğitim-İş gibi kitler örgütlerinden de on binlerce yurttaş siyasi farklılıkları bir kenara bırakarak 23 Nisan Salı günü Milli Merkez'de çatısı altında toplanıyor.