15 Nisan 2013 Pazartesi

"Askeri Casusluk" tertibini bozuyoruz! 16 Nisan'da Bayraklı Adliyesi'nde buluşuyoruz


 

Türk ordusunun yargılandığı askeri casusluk davasında yurttaÅŸlar askerine sahip çıktı. Denizli Türkiye Harp Malülü Gaziler Åžehit Dul ve Yetimleri DerneÄŸi, Cumhuriyet Kadınları DerneÄŸi ve İşçi Partisi  Ä°zmir Bayraklı Adliye'sinde yarın baÅŸlayacak askeri casusluk davası için çaÄŸrı yaptı.

Denizli Türkiye Harp Malülü gaziler şehit dul ve yetimleri derneği,Cumhuriyet Kadınları Derneği ve İşçi Partisi, yurttaşları Türk ordusuna sahip çıkmaya çağırdı.

İzmir Bayraklı adliyesinde yarın görülecek olan askeri casusluk davasında, ordusuna sahip çıkan tüm yurttaşlar Bayraklı Adliyesi önünde buluşacak.

İşçi Partisi Denizli İl Başkanı İbrahim Kasapoğlu, Türk ordusunun imha edilmek istendiğini belirtti ve tüm yurttaşları orduya destek vermeye çağırdı.

Harp Malülü gaziler şehit dul ve yetimleri derneği Denizli şube başkanı M.Emin Öztürk, yurttaşları ellerinde bayraklarla orduya destek vermeye çağırdı.

Cumhuriyet kadınları da  Bayraklı Adliyesi'nde olacak. Cumhuriyet Kadınları DerneÄŸi Denizli Åžube BaÅŸkanı Cennet KasapoÄŸlu da "Türk ordusunu yıpratmak isteyenlere karşı tüm yurttaÅŸları Bayraklı Adliye'sine çağırdı. VIDEO

ulusalkanal.com.tr