2 Nisan 2013 Salı

Mustafa Akaydın uyardı!


Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, AKP-PKK işbirliğiyle yürütülen açılım sürecini Ulusak Kanal'a değerlendirdi. Türkiye'nin Yugoslavya gibi parçalanmak istendiğini söyleyen Akaydın, Sevr dayatmalarının tekrar gündeme getirildiğini belirtti. Akaydın, sürecin ABD-İsrail-PKK ve Tayyip Erdoğan işbirliğiyle yürütüldüğünü vurguladı.


Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, AKP-PKK işbirliğiyle yürütülen açılım sürecini değerlendirdi. Akaydın, Türkiye'nin Yugoslavya gibi bölünmeye götürüldüğünü belirtti. "Başbakan sanki güçlü bir devlet, eyaletlerden oluşan bir devletmiş gibi açıklamalarda bulunuyor. Bu açıklamalar Yugoslavya'da yaşanılanların aynısı.Senaryo bellidir. Böl, sanki Irak'ın Kuzeyi ile birleştiriyor gibi yap. Büyük Türkiye deveti de. Başbakanı da dikdatörlüğün tepesine çıkar.  Ondan sonra oradan parçala.Aynen Yugoslavya gibi. Kürdistan devletini çıkar. Türkiye'nin de batısını çıkar. Sonra da yavaş yavaş Laz devleti, Rum devleti, Ermeni devleti. Ardından gelcek olan bunlar. Bunun Sevr'de dayatılandan farkı yok. Sadece uyanıklar Türk halkını kışkırtmamak için Yunanlıları İzmir'e çıkarmadılar."

Türkiye üzerinde oynan oyunların AKP ve PKK eliyle hayata geçirildiğini söyledi. "Cumhuriyeti biz kanla kurduk. Ama şu anda ülke toprakları ABD-İsrail-PKK-RTE dörtgeninde ayaklar altına alınıyor"

ulusalkanal.com.tr