6 Nisan 2013 Cumartesi

Özbey’den tehdit savuran Hüseyin Çelik'e sert uyarı


İşçi Partisi Genel Başkan Vekili Hasan Basri Özbey, yurttaşları tüm gücüyle, 8 Nisan'da Silivri'ye, Atatürk'te birleşmeye çağırdı. Özbey, yurttaşların Türkiye'nin dört bir yanından binlerce otobüsle Silivri'ye doğru yola çıktığını açıkladı. Özbey, tehditler savuran AKP Sözcüsü Hüseyin Çelik'i de uyardı, görevini hatırlattı; "Sizin göreviniz yurttaşların güvenlik ve huzur içinde Silivri'de olmalarını sağlamaktır."


İşçi Partisi Genel Başkan Vekili Hasan Basri Özbey, tüm yurtseverleri 8 Nisan'da Silivri'ye vatan savunmasına çağırdı.
“8 Nisan'da Silivri Ovasında huzur ve güven olacak. Birlik, kardeşlik, barış rüzgarları esecek.”

Özbey, Silivri'de buluşmak için hazırlanan güçleri tehdit eden AKP Sözcüsü Hüseyin Çelik'i uyardı. 
“Provakasyon, tertip, yıkıcılık onların işidir. Türk Milletini ayaklar altına almaya kalkışmak, PKK'yla koalisyon kurarak Türkiye'yi bölmek, Akil Adamlar Mangaları oluşturmak, türk Ordusunu imha etmekten, yurtseverleri tertiplerle tutsak almak, Atatürk Cumhuriyet'ini yıkmak, İsviçre bankalarında 8 hesapta milyarları depolamak!.. Bunlardan daha büyük kışkırtma olabilir mi?”

Özbey, Çelik'e asıl görevini hatırlattı.
“Sizin göreviniz yurttaşların güvenlik ve huzur içinde Silivri'de olmalarını sağlamaktır.”

Özbey, CHP'li bir grup milletvekilinin, ziyaret ettikleri Hüseyin Çelik'e "Silivri'ye gitmeyin çağrısına uymayacaklarını" söylediklerini anlattı.

Özbey, Türkiye'nin dört bir yanından binlerce otobüs ve özel aracın Silivri'ye doğru yola çıkmaya hazır olduğunu açıkladı. Sadece İşçi Partisi'nin Siliviri'ye gidecek otobüs sayısının 500'ü aştığını belirtti. 

ulusalkanal.com.tr