21 Nisan 2013 Pazar

Tugay Şen: Atatürk her zaman teşkilatlı ve teşkilatçıydı


Devrimci Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün gözlerden kaçırılan örgütçü yönü kitap konusu oldu. İşçi Partisi Genel Başkan Yardımcısı Tugay Şen'in, 7 yıllık çalışma sonucu hazırladığı "Atatürk ve Teşkilatçılık" kitabı raflardaki yerini aldı. Şen, Kemalist Devrim'in püf noktasını Ulusal Kanal'a anlattı.


İşçi Partisi Genel Başkan Yardımcısı Tugay Şen, Devrimci Önderimiz Atatürk'ün örgütçülük yanını kitaplaştırdı. Şen, İzmir TÜYAP Kitap Fuarı'ndaki imza gününde Kaynak Yayınları'ndan çıkan "Atatürk ve Teşkilatçılık" kitabını anlattı. "Unutturulmaya çalışılan, bugüne kadar incelenmemiş yönünü çalışarak, Atatürk ve Teşkilatçılık kitabını yazmış olduk. Bu kitapta Mustafa Kemal'in gençlik yıllarından, Harbiye yıllarından ölümüne kadar, teşkilat meselesiyle, particilik meselesiyle ilgili yürüttüğü mücadeleye dair önemli bilgiler bulunmakta ve teşkilatsız bir Atatürk olmayacağı gösterilmektedir."

İmza gününe yurttaşların ilgisi yoğun oldu. Şen, okurları için kitabını imzaladı. CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin de Tugay Şen'e kitap imzalatanlar arasındaydı.

ulusalkanal.com.tr