5 Nisan 2013 Cuma

Hüseyin Çelik’e hodri meydan diyoruz!


İşçi Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yalçın Büyükdağlı, bugün İstanbul’da Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Akil Adamlar Heyeti toplantısı sırasında Dolmabahçe Sarayı önünde, beraberindeki çok sayıda partili ve yurttaşla birlikte bir basın açıklaması yaptı.


Büyükdağlı’nın açıklaması şöyle; 

Türkiye, ABD planları doğrultusunda AKP-PKK Koalisyonu tarafından bölünmektedir. Açılım adıyla bir Yobaz Diktası kuruluyor. Türkiyemiz Müslüman komşularımıza karşı Terör İhraç Üssü haline getiriliyor. Türkiyemizin önüne Haçlı Seferinde piyon rolü konuyor. Dışta ve içte kanlı boğazlaşmaların yolu açılıyor. AKP’nin Anayasası Atatürk Cumhuriyeti’nin yıkılışının resmen ilanıdır. AKP’nin yazdığı Anayasada; Türk milleti ortadan kaldırılmaktadır, devrim kanunları yokedilmektedir, Atatürk silinmektedir. 

AKİL ADAMLARA BİÇİLEN ROL 


Milletimiz, “Akil Adamlar” vasıtasıyla işte bu hain plana ikna edilmek istenmektedir. Türk Milletini ayaklar altına alacaklarını ilan eden Tayyip Erdoğan ve Abdullah Öcalanlar, idam mangası görevini Akil Adamlar heyetine vermek istemektedirler. Bu kanlı senaryoda Türk aydınına uygun bir rol bulunmamaktadır. Akil Adamlar listesine dahil olmak, şeref getirmez. Sadece bölünmenin enstrümanı payesi verir. 

İHANET LİSTESİNDEN KENDİNİZİ KURTARIN 

Kamuoyuna yansıyan listede yer alan yurttaşlarımızı uyarıyoruz! Akil adamlığı kabul etmek, Atatürk Devrimine düşmanlık, Milli Devletin yıkımı, Türk Milletinin dağıtılması ve vatanın bölünmesine hizmet etmektir. Cumhuriyet yurttaşının yapacağı tek şey o heyetten çekilmektir! 

HAİN PLAN BOZULACAK 

Türk milleti bu hain planı bozacaktır. Ergenekon tertibi bozulduğunda, bu plan da bozulacaktır. Çözüm budur! 

8 NİSAN’DA SİLİVRİ’YE 

Türkiye şimdi 8 Nisan’ı bekliyor. Yurdun dört bir yanında büyük bir seferberlik başlamıştır. 8 Nisan’ı, Ergenekon’dan çıkış bayramı yapalım! Türkiyemize baharı getirelim! 

HÜSEYİN ÇELİK SUÇ İŞLİYOR AKP 

Sözcüsü Hüseyin Çelik bugün yaptığı açıklamada polisin vatanseverlere 8 Nisan’da müdahale edeceğini açıkladı. Hüseyin Çelik suç işlemektedir. Jandarmanın görev alanı olan bir bölgede müdahale etmek üzere polise nasıl görev vermektedir? Hüseyin Çelik bunları bıraksın da, açıklamasında itiraf ettiği olaya, Burak Erdoğanın gemisinin İsrail’le ticaretine baksın. 

HODRİ MEYDAN! 

Bizim cevabımız bellidir. Hodri meydan diyoruz. Gelecekleri varsa görecekleri vardır. Türk Milleti, Ergenekon’dan çıkma azim ve kararındadır. Ergenekon’dan çıkış, bağımsız, özgür ve başı dik yaşamaktır! Ergenekon’dan çıkış, birliktir, millet olmaktır! Ergenekon’dan çıkış, tutsak edilen milletin kurtuluş bayramıdır!

ulusalkanal.com.tr