1 Nisan 2013 Pazartesi

Tedavi için Kilis'e getirilen teröristin üzerinden 3 el bombası ve 90 mermi çıktı



AKP iktidarının, Suriye'ye karşı çatışan teröristlere destek vermesi, Türkiye'yi cephe gerisi ülke konumuna getirdi. Suriye’deki çatışmalarda yaralananlar Hatay, Gaziantep, Şanlıurfa ve Kilis'teki hastanelerde tedavi ediliyor. Çatışmalarda yaralanarak Kilis Devlet Hastanesi’ne getirilen bir teröristin üzerinde 3 adet el bombası ile 90 adet mermi bulundu. İsminin Mahmut olduğu öğrenilen terörist ameliyata alındı. Bomba ve mermiler, Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.
Haber: Suriye’de çatışmalarda yaralanarak Kilis Devlet Hastanesi’ne getirilen bir yaralı bir teröristin üzerinde 3 adet el bombası ile 90 adet mermi bulundu.
İsminin Mahmut olduğu öğrenilen terörist ambulans ile Öncüpınar Sınır Kapısı’ndan alınarak Kilis Devlet Hastanesi'ne getirildi.
Terörist ambulanstan indirilirken, ambulans görevlileri yaralının üzerindeki hücum yeleğinde bomba olduğunu farketti.
Teröristin üzerindeki yelek çıkarılarak hastane bahçesine bırakıldı. Polis hastane çevresine şerit çekerek kimseyi yaklaştırmadı.
Yelek üzerinde 3 adet el yapımı boru tipi bomba ile 90 adet mermi mermi bulundu. Bomba ve mermiler Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan inceleme sonrasında Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.
Yaralı olarak getirilen terörist ise ameliyata alındı.

ulusalkanal.com.tr