5 Nisan 2013 Cuma

60 tane “akil” bölünmeye ikna edebilir mi?


AKP’nin açıkladığı “akil insanlar” listesinin tamamını okumaya gerek yok. Birkaç ismi okumak yeterli.


AKP’nin bu tek tip propagandacılarının içinde Soros’un yedirdiği milyon dolarlarla kamuyounu yönlendirici çalışmalar yapan TESEV’ciler ağırlıkta.

Ermeni soykırımı tezlerini destekleyip Özür imzaları veren Ali Bayramoğlu, Murat Belge, Baskın Oran, Oral Çalışlar gibi isimler ağırlıkta.

Daha bir hafta önce Türk bayrağı’nın adının değişmesini öneren Hilal Kaplan da AKP’nin listesinde yerini kapmış.

Atatürk’ü ve Kurtuluş Savaşı’nı küçülten düzmeceler üreten Zaman yazarı Mustafa Armağan da Türkiye’yi gezip toplumu ikna edecekmiş!

Yıllar öncesinden Avrupa Birliği’nin finanse ettiği raporlarla federasyon tartışmalarını açan Doğu Ergil,

“Açılıma karşı yayın yapmayın” talimatı veren Aydın Doğan’ın kızı, mafya sermayesinin sempatik yüzü Arzuhan Doğan Yalçındağ,

Küresel para babaları, emperyalizmin temsilcileriyle Bilderberg toplantılarına katılan Fehmi Koru,

“Soros’tan her yıl 2 milyon dolar alıyoruz, ne var bunda” diyebilecek kadar yüzsüzleşen TESEV Başkanı Can Paker de bu “akil insanlar” arasında.

Sos olarak listeye eklenmiş sanatçıları, kitle örgütü temsilcilerini de uyarmak gerek. Bunların arasında yer alıp, AKP’nin yıkım ve parçalanma projesi için toplumu kandırmaya çalışmayı kabul etmek aklını kaçırmak demektir.

Türk’ü, Kürd’ü, Egeliyi, Karadenizliyi, Gündeydoğuluyu ABD ve İsrail’in dizayn ettiği, kana bulanmış bir Türkiye’ye asla ikna edemeyecekler. Şaşalı medya tanıtımları, ya da gittikleri yerlerdeki polis kuvvetleri, bu “akil”lerin kirli ilişkilerini, tek merkezden yönetilen bir yalan propaganda timi oldukları gerçeğini gizleyemeyecek.

ulusalkanal.com.tr